Nov. 11.

Jess of Sweden – vem är det?

Jess of Sweden presenterar sig …
Jess of Sweden – vem är det? Jomen det är ju jag, Jessica! En upplänning på dryga 40 vårar (ja okej, 44 för att vara mer exakt) som tidigt fann kärleken i den norrländska naturen och framför allt fjällen. För 13 år sedan började jag med tenntrådsbroderiet, en hobby som blev en passion och som numera är mitt heltidsjobb! För mig är hantverk något unikt och något som inte kan massproduceras. Det skulle aldrig falla mig in att ta hjälp med tillverkningen, vare sig från utlandet eller inlandet! Mina smycken taggas med en tennbricka märkt Jess of Sweden, just för att de är tillverkade av mina händer, min själ, mitt blod, mitt svett och mina tårar. Ja, nu tog jag i kanske, men ni kanske förstår vad jag menar? Förutom min egna nyöppnade butik och min webbshop så har jag 30-talet återförsäljare; i Sverige, USA, England, Tyskland, Schweiz, Norge, Finland och Frankrike. Det är helt fantastiskt att det är så många som vill bära mina smycken och då kanske ni förstår varför ni många gånger får vänta så länge på era varor. Jag lever min dröm. Tack alla ni som är en del av den drömmen.

Jess of Sweden är återförsäljare av även andras smycken, som bl.a. Jokkmokk tenn. Jessicas butik och workshop finns på Rådhusgatan i Östhammar.
Företaget deltar i Östhammars citys Slow Shopping. Häng med på Jess of Swedens Facebook och ta del av all info från och om företaget:
https://www.facebook.com/JessOfSweden

Hemsida med webbshop finns här:
https://www.jessofsweden.se

By admin | Posted in Annonser, Detaljhandel och Företag | Both comments and trackbacks are currently closed.