Dec. 08.

Julkalender Lucka 8: Nu kommer 4,4 miljoner flyktingar till Östhammars kommun

Nu du! Nu ska du allt få se på massinvandring! Kraaa- kraaa-kraaa! För nu kommer det minsann 440 miljoner flyktingar till Sverige! Det är nästan 180 procent av världens flyktingar! Ja, du läste alldeles rätt: inte alla flyktingar, utan även flyktingar som inte ens finns – de kommer också till Sverige. Allt enligt denna skarpa uträkning inspirerad av vetenskapliga rapportörer på Internet: 440 miljoner av världens alla flyktingar som är 250 miljoner = 176 procent, som jag avrundade till 180 procent.

Till Östhammars kommun kommer 1 procent av 440 miljoner: 4,4 miljoner! Och alla har förtur till lediga lägenheter hos Östhammarshem.

Samtliga invånare i Sverige, inklusive invånarna i Östhammars kommun, kommer att av svenska staten tvångsbeviljas status som utbytesstudenter i afrikanska länder. Alla kommer självklart att få hjälp på plats!
De som inte klarar vandringen från Sverige till den afrikanska kontinenten (såklart vi ska vandra hand-i-hand hela vägen) kommer att få bo på pontoner strax utanför Sveriges kust. Även de kommer att få hjälp på plats, men av Finland, eftersom alla svenskar vandrat till Afrika.

Se nu till att börja packa väskorna inför flytten med kläder efter väder!
Och du, dela denna ”nyhet” så att den verkligen når så många som möjligt. Att det här är sant bevisas av att informationen finns på Internet, på diverse hemsidor och på sociala medier och har delats av många, många, många. Då är det sant!

Länk: Här finns dock en sida som motsäger allt jag berättat i Lucka 8
Finns det något värre än att bli motsagd? Svar: nej!

By admin | Posted in Humor, Källkritik | Trackbacks are closed, but you can post a comment.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *