jan. 08.

En (1) flykting = massinvandring enligt ”principen”

Vet du hur många hjälpbehövande tiggare det finns i Vellinge kommun? Du vet den där kommunen som fick rätt av Högsta förvaltningsrätten att införa tiggeriförbud. ”Det råder lite oklarhet kring om det finns en eller två tiggare i Vellinge kommun. Den som garanterat finns heter Alina och brukar sitta utanför Ica-butiken. Polischefen menar att det nog finns en tiggare till.”

Andreas Magnusson är krönikör hos Magasinet Paragraf. Magnusson skriver om principer i sin senaste krönika. Att läsa om den 15-åriga Greta Thunberg ger ”äckel-rysningar”, verkligen inte av Greta, utan av högerns ”principer” om att barn ska gå i skolan  – och inte bry sig om sin framtid.
Magnusson skriver även om högerns ”principer” kopplade till flyktingar och invandrare: En invandrare = massinvandring. Även till Öregrund har vi ”massinvandring”. Alldeles på riktigt menade en invånare att den enda anledningen till att min far inte fick plats på Tallparksgården (fick plats på Lärkbacken i Gimo i stället) var/är att hela Tallparksgården är ”full med svartingar”.

Andra principer: ”Kommunister är förresten alla som inte röstar på Sverigedemokraterna. Sådan är principen.”

Läs gärna hela krönikan av Andreas Magnusson:
Det är alltid massinvandring i principmänniskornas tankevärld

By admin | Posted in Personligt, Politik | Both comments and trackbacks are currently closed.