sep. 10.

Inte imponerad av invånare i Östhammars kommun

Citerat inlägg från Facebook 10 september 2018:

Imponerad av väljarna i Östhammars kommun?
4 av 5 stolar har lämnats tomma av SD under mandatperioden 2014-2018.
Det tyckte SD-väljarna (exakt vad sympatiserar de med?) var så bra att de fick med sig ytterligare sympatisörer, så nu kommer 7 av 8 stolar att stå tomma. Jag ger SD Östhammar ett år, och sedan står stolarna tomma igen, ”ingen ersättare” som det ekat i kf hittills.
Så nej, jag är inte imponerad av invånarna i Östhammars kommun. Hallå! Man röstar väl för i helvete inte på partier som skiter i politiken och toppar listan över frånvaro!
Det blir nog väldigt svårt för partier att värva nya AKTIVA politiker till sina respektive partier, när så många bland folket i Östhammars kommun gillar OSYNLIGA politiker, som tror att valet är en lattjo tävling som är slut dagen efter valet.

Just nu undrar jag faktiskt själv varför jag engagerar mig i samhället, läser alla kommunala handlingar m.m. m.m. Kan det bero på att jag vill lämna världen bättre än vad den såg ut när jag föddes till den?

Det är en sak att skandalpartier vill in i beslutande församlingar, men en annan och mycket värre sak att de hittar väljare.

tummen ner

By admin | Posted in Personligt | Both comments and trackbacks are currently closed.