apr. 11.

Stöd namninsamlingen för fattiga och hemlösa pensionärer i Sverige!

Brukar du titta på Tunnelbanan och ordningsvakternas arbete? Då har du sett Jeanette Höglund, som slutat som ordningsvakt och nu engagerar sig för hemlösa pensionärer. Nu har Jeanette tröttnat och initierat namninsamlingen Inga fler hemlösa fattiga pensionärer i Sverige!

”Vi kommer att lämna över namnunderskrifter till regeringen och statminister Stefan Löfven för att få dem att agera och sluta blunda inför det faktum att vi har hemlösa pensionärer som bor på gatan i Sverige. Skriv under du med och gör skillnad – alla underskrifter behövs.”

Just nu är vi över 48 000 som skrivit på för hemlösa pensionärer i Sverige. Läs, skriv på och sprid namninsamlingen om du håller med Jeanette om att det får vara nog nu.
https://www.skrivunder.com/inga_fler_hemlosa_fattiga_pensionarer_i_sverige?fbclid=IwAR2pGKT0e5m2VgMFO_UbZ1v37MSADP7bfMSJMAtDj5jV645gWAGi20EdYx4

Obs! När du skrivit under får du en bekräftelse till din e-postadress. I meddelandet finns en länk du måste klicka på för att din underskrift ska registreras.

By admin | Posted in Politik | Both comments and trackbacks are currently closed.