Godsaker och Drycker till midsommar på hyllan hos Magasin19

Nya leveranser av FAVORITER och nu finns även NYHETER på hyllan för dryck och ätbart hos Magasin19.
Öppettider i butiken denna vecka:
Torsdag 11-17
Fredag midsommarafton 11-14
Lördag midsommardagen 11-15
magasin19 • Foton och videoklipp på Instagram

ROSA: Grapefruit Spritz är en frisk alkoholfri dryck som för tankarna till en fräsch sommarspritz. God i en drink eller bara som den är med en citrusskiva och is.
BLÅ: Indian Tonic Water 4-pack, Frisk, torr med en angenäm lätt bitterhet tack vare naturligt extrakt av sicilianska citroner och kinin.
Pistagekräm från Gridelli. Det perfekta tillbehöret till frukt, bakverk eller ett nybakt bröd på helgfrukosten. Ett tips är att värma upp krämen och ringla över vaniljglassen, magiskt gott! Den vackra burken innehåller 200 gram pistagekräm som är tillverkad på Sicilien.
Gridelli har idag utökat sitt utbud och erbjuder flera smaksatta olivoljor, smak av peperoncino eller citron, men även Gridells pistagekräm och marmelad.
Jordnötskräm med havssalt. Ett gott pålägg på mackan eller som topping i bakning. 
Scapigliatis cantuccini produceras bland Toscanas böljande kullar, i hjärtat av ett av världens vackraste jordbrukslandskap och de doftar och smakar lika underbart som platsen de bakas på.
Ett naturligt kakaopulver som har kvar alla distinkta smaker från den prisbelönta kakaon. 
Marou pressar kakaopulvret själva och kan därför kontrollera kvaliteten till 100 %. Eftersom den är framtagen helt naturligt så har den också kvar mer näringsrika ämnen (flavonol antioxidanter) än om det varit framtaget med kemiska substanser.
Ett kaffe som bidrar socialt och ekonomiskt i Colombia med så lite påverkan på vår planet som möjligt. Odlat, rostat och paketerat på en och samma gård av kaffeproducenterna för att garantera dig 100 % transparens. Du kommer dricka ett kaffe där du vet allt om hur det har tillverkats och av vem. Du kan också vara säker på att kaffet är producerat under trygga och goda förhållanden utan att beskatta jordens resurser.

You may also like...