Solceller på taken på Gräsö och i Öregrund

Kom igen nu, på Gräsö och i Öregrund. Dags för solceller på taken! Ta ett snack med grannarna och bjud hem Österbybrukföretaget Solcellen.nu, som berättar allt om hur det går till från början till när du börjar producera din egen el. Konsultationen är gratis!

Det finns många frågor som ska besvaras innan ett solcellsprojekt blir till. Av oss kan du få hjälp hela vägen från start till en färdig solcells-anläggning.

Solceller är en strålande investering idag. Solcellen.nu hjälper dig hela vägen från kostnadsfri offert, energianalys, bidragsansökningar, till helt färdig installation, samt drift och underhåll. Inga underleverantörer.

Solceller på villor, bostadsrättsföreningar, lantbruksfastigheter, företagsbyggnader och hela solcellsparker. Under vintern har Solcellen.nu installerat solceller både i och utanför vår kommun.

Tveka inte att kontakta någon av våra experter för att ge oss möjligheten att berätta hur smart det är att välja förnybar energi, både för plånboken och klimatet. Ni är även välkomna in i vårt showroom på torget i Österbybruk.

På hemsidan finns info om hur allt går till, hur solceller fungerar och ett bildgalleri med fastigheter som Solcellen.nu installerat solceller på. Surfa in på hemsidan: https://solcellen.nu

You may also like...