Leverans av närodlade primörer till din dörr

Forsbergs Gris & Grönt (men har slutat med grisar) på Facebook

”Tänk … nu är det bara 6 veckor kvar, så är det tänkt att vi börjar med våra hemleveranser igen. Idag har jag planerat och tänkt, ja vi chansar på att ha en primörpåse till den 24 juni, precis till midsommar. Hur stor påsen blir, får vi se veckan innan, allt beror på vädret och den gula solen.

Har uppdaterat hemsidan med info (finns inget att beställa än), så är du en ny kund som kanske funderar på att vilja handla lokala, KRAV-godkända grönsaker från Valö, hör gärna av dig redan nu, så får du lite mer info. Allt går såklart att läsa på vår hemsida www.forsbergsgrisochgront.se, man förbinder sig inte till något, utan man väljer själv hur ofta och när man vill beställa. Ja, vi har en minsta beställning på 255 kronor för fri frakt och man behöver bo längs vår rutt.
Nyhet! I fjol körde vi även till Hargshamn en kort period på prov, jag kommer göra det även i år, en gång i månaden. Då levererar jag till Folkets hus i Hargshamn och man får hämta sin påse där. Såklart kommer uppdateringar ju närmare midsommar vi kommer.
Hoppas vi ses även denna säsong gamla och nya kunder.”
https://forsbergsgrisochgront.se

You may also like...