Paviljongen i Tallparken bättringsmålas

Ställningsbyggaren och jag hittade inget gemensamt språk att prata med varandra på, men om jag förstod rätt så ska innertaket och yttertaket målas i/på paviljongen i Tallparken.
Jag hoppas det är bättringsmålning det handlar om, och inte ommålning. Det finns anledning att få ont i magen när ”Östhammars kommun” sätter igång med något … snabbladdning för elbilar på fel ställe (Östra Hamnplan i stället för utanför stadskärnan), hundrastgård mellan två bostadsrättsföreningar, gratis fyllecamping vid bostadsområde, Rådhussalen ommålad och tömd på möbler och konst, den stora rabatten mellan Vävstugan och biblioteket förstörd (allt revs upp och ingen återplantering har skett), anlägger camping för husbilar i stadskärnan. Glömde jag något? Att ”Östhammars kommun” rycker i Öregrunds skola och inte vill bygga nya hyresrätter i Öregrund? … and so on …
Kanske det blev en skvätt dalablå färg kvar efter bordet vid motorikbanan i Tallparken … jag skulle inte bli det minsta förvånad om innertaket på paviljongen målas dalablått för att passa ihop med bordet.

You may also like...

1 Response

  1. jan stanje skriver:

    Ja det finns mycket att undra över.
    Med det stora problem vi har i Öregrund med parkeringsplatser så lyckas kommunen med att omintetgöra en ganska stor parkeringsyta genom att placera laddning för el-bilar på alldeles fel ställe. För att eventuella laddningar skall kunna ske där är hela parkeringsplatsen omintetgjord elbilarna kräver ju plats för att ta sig till dessa platser.
    Flytta omgående dessa bil-eltankningar till infarten av Öregrund där de hör hemma. Och återställ därmed parkeringsplatserna vid Östra hamnplan.