Östhammars pajaskommun

När ska det bli ett stopp på den politiska pajaskommunen Östhammar? När? När? När? Till valet 2018? Kanske för sent då?
Som om inte alla fattade varför Gimo simhall stängdes först av simhallarna i Östhammars kommun. Då måste den börja rustas först av alla – och ojdå så dyr den blir och ojdå nu måste simhallen i Österbybruk stängas och även simhallen på huvudorten tillika centralorten Östhammar, som fortsätter tömmas. Krokodiltårar och låtsas som att något i Gimo skulle vara hotat. ”Hjälp oss, SKB” och så vidare …

UNT:
Kommunalrådet Margareta Widén Berggren (S) anser att GSS lagt fram ett konstruktivt förslag.
– Jag ser verkligen en framtid för Gimo simhall, vi har alltid haft ett aktivt simsällskap i Gimo. Dessutom ligger Gimo bra till geografiskt i kommunen. Det är lätt att ta sig dit med buss.
Vad säger du till dem som vill se en ny simhall i Östhammars tätort?
– En ny simhall i Östhammar finns inte på kartan när vi inte ens har råd med dem vi har i dag.

Läs hela artikeln hos UNT.se/Ny simhall i Gimo efterlyses

Den karta kommunstyrelsen använder är nog hem(S)nickrad. Gräsö finns inte, Öregrund finns inte och snart finns inte heller Östhammar på den kartan.
Den här pajasstyrda kommunen har inte ens fattat att Östhammar är en kustkommun, så även ny kommunstyrelse efterlyses!

Pajaskommun av rang!
Samråd? Varför ska vi ha samråd om ”På väg mot världens bästa lokalsamhälle” när kommunstyrelsen ändå redan bestämt hur det ska vara? Löjligt! Kommunstyrelsen brukar förkortas ”KS” – så varför inte Kommunsabotörerna.
I samrådshandlingen, som vi kan ge ”respons” på fram till den 15 september finns planeringen redan färdig om hur Margareta Widén-Berggrens (S) hemort, alltså Gimo, ska utvecklas, vilket jag redan bloggat om här: Världens bästa lokalsamhälle – Blir Öregrund utan gym och bastu?

You may also like...