Var Mao centerpartist, undrar BoA Östhammar

Somliga ger upp medan andra försöker använda humor för öka medvetandegraden bland folket i Östhammars kommun. Jag har många och långa samtal med kommunpolitiker, men de är fritidspolitiker i fullmäktige och har därför inget att säga till om – inte ens i fullmäktige.
Ska du ta dig i kragen och göra ett allvarligt försök när BoA Östhammar beskriver allvaret och vad som håller på att hända med s.k. förtroendevalda och med demokratin i Östhammars kommun?

BoA Östhammar: Centersocialisterna (Centerpartiet och Socialdemokraterna) i Östhammars kommunledning lade ner tekniska nämnden för några år sedan för att kunna centralisera makten över hur våra allmänna investeringar i kommunen görs, numera alltid utan generaldiskussion i kommunfullmäktige där eventuella konsekvenser av investeringsbeslut borde göras innan investeringarna!

Då fortfarande många tror att Östhammars kommun är en ”borgerlig kommun” bara för att kommunstyrelsens ordförande är centerpartist infinner sig en annan fråga; var Mao egentligen en Centerpartist?

Läs hela inlägget på BoA:s Facebook:
”Världens bästa lokalsamhälle” vår kommuns egen ”kulturrevolution”

You may also like...