De ryska terroristernas tortyrmetoder i Ukraina och i Ryssland (offentlig tortyr)

Den 29 juli 2022 publicerade Expressen en video där ryska terrorister kastrerar en tillfångatagen levande ukrainsk soldat, som försvarade sitt eget land mot dessa monster:
Video uppges visa hur ukrainsk fånge kastreras av ryska soldater (expressen.se) Video uppges visa hur ukrainsk fånge kastreras av ryska soldater (expressen.se)

Den 12 april 2023 publicerade Svenska Yle/Finland en artikel om att ryska terrorister halshugger en levande ukrainsk soldat, som försvarade sitt eget land mot dessa monster:
Video där ryssar halshugger ukrainsk soldat sprids i sociala medier – Zelenskyj: ”Visar hur lätt odjuren dödar” – Utrikes – svenska.yle.fi

Alla dessa ukrainska kvinnor (även barn och män) som våldtas av dessa ryska monster:
Natalias 4-årige son gömde sig i pannrummet medan två berusade ockupanter satte en pistol mot mammans tinning, tvingade henne att klä av sig och våldtog henne.
Sexuellt våld i krigstid: ryska trupper våldtar i Ukraina (ukraine.ua)

Efter terrordådet 22 mars 2024 i Moskva
Jag tvivlar på att den ryska ”säkerhetstjänsten” tagit de som utförde dådet i Crocus City Hall. De kan ha tagit vilka män som helst, torterat fram erkännanden. Se så kompetenta vi är – vi kan verkligen fånga terrorister och skydda den ryska befolkningen.

I Dagens Nyheter skriver Isobel Hadley-Kamptz: Ryssland går tillbaka till medeltiden med offentlig tortyr:
En rysk förhörsman skar alltså av örat på en av de misstänkta för terrordådet i Moskva. Sedan tvångsmatades fången med sitt eget öra
Filmerna på tortyren, som också visar en annan misstänkt som får elstötar i underlivet, sprids öppet på ryska Telegram. 

Fram till 1800-talet var det inte ovanligt i Väst med offentliga kroppsstraff. De ansågs både ha en varnande effekt på allmänheten och betraktades som underhållning för massorna. Fortfarande i dag sker tortyr i alldeles för många länder. Det är dock mycket ovanligt att det visas upp öppet och obekymrat på det sättet som nu sker i Ryssland.
Ryssland går tillbaka till medeltiden med offentlig tortyr – DN.se

You may also like...